Underbart med vackra julkort


Här presenteras dagens julkort som trillade ner
i vår brevlåda idag. TACK så jättemycket M&M !!!!








Vad har ni gjort idag ??

Själv sitter jag och halvhänger i sängen just nu och är dödens trött.
Har sprungit på stan i julruschen, puuuuuh!!!!  jaaa ni fattar vá ?
Det värker överallt !!!

Kramisar / Druvan






Kommentarer
Postat av: Bir

Jag har städat i dag, lagat mat, varit på systemet m.m. Tvättat bilen (i biltvätt). I går var jag på "julfest" hemma hos en jobbarkompis vi var nio personer det var mycket trevligt. I morgon kommer släkten. Julklapparna vet jag inte när jag ska köpa men det brukar ordna sig det med. Sov gott!


2008-12-17 @ 22:54:10

Postat av: Marianne

Igår var jag i stan hela dagen för ett julklappsinköpsrace. Klarade av nästan alla. Var inte hemma på Dalarö förrän kl 23.00. Just nu mår jag som jag förtjänar. Idag är det julklappsinslagning som gäller samt köttbullsrullning och revbensstekning. Dessutom väntar jag leverans vid dörren av fyra kolli med kontorsmaterial som enligt överenskommelse ska ställas på altanen under tak istället för via ytterdörren. Det gäller att vara förutseende. Man kan ju vara sängliggande med yrsel och kräksjuka efter en dag på stan.

Förresten det var längesedan jag var in till stan och shoppade fast jag bott 10 minuter från city. Hela city är ju nästan ombyggt. Tänk bara att tappa bort sig i Sturegallerian (som jag gjorde). Den var ju tidigare pytteliten när jag arbetade i närheten. Och inte vågar man fråga "innefolket" efter vägen och avslöja sig som helt bakom. Nää i Sturegallerian gäller det att upprätthålla fasaden: "Här hänger jag varje dag".


2008-12-18 @ 09:49:29


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0