Frissan

Hej allihopa!

Jag kan inte beskyllas för att tillhöra de mest aktiva på nätet idag.
Har Ni saknat mig???
Säkert inte!!

image511 
image513


Dagens tänkvärda ord:

Every 60 seconds you spend angry or upset is a minute
of happiness you'll never get back.


Saknat mig eller ej, vilket det än är så tog jag tag i mig själv och begav mig ut för att göra något upplyftande.
Som Ni vet hade jag en miserabel dag igår och det ville jag inte att det skulle upprepas idag också så därför beslöt jag mig för att göra mig vacker, hade egentligen tänkt göra det nästa vecka men vem vet hur nästa vecka ser ut???
Jag åkte in till stan till frisör salongen och gjorde slingor, 3 olika färger använde hon som harmonerade med varandra, en karamellfärg, en blond och en mörk brun ton..........alltså det blev SKITSNYGGT!!!
Dessutom fönade hon håret snyggt denna gången så jag blev helnöjd!!
Plockade även ögonbrynen så jag blir riktigt fin i juletid......hehehe.....
Kanske tomten kommer till mig BARA för att jag är såååå vacker.


image509


Hur har din dag varit så här långt??
Det är FREDAG!!!!!!

Kram / Vindruvan





Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej Druvan
Det låter "skit"-läckert. Jag gjorde bara en färg och det var mest bara att fixa till i hårbotten. Jag gjorde två olika slingar på sensommaren och de var ju kvar förutom just då i botten. På julafton får väl vi, du och jag, stila med våra fixade ögonbryn.
Men det var ingen speciell skön upplevelse. Frissan insisterade på att använda hätta trots att jag sa att du kommer att få jättejobbigt att få bort den. Jag är väl frissa sa hon. Meeeeeeen vem fick rätt? Vem känner sitt eget hår bäst? När det kom blött i håret då fastande hårstråna i varandra som klister. Hon hade säkert att göra en timme på att reda ut trasslet och lovade att hon aldrig mer skulle använda hätta. Men jag fick rabatt och hon fick en dålig timpenning. Jag är fortfarande jätteöm i hårbotten.
På kvällen när jag skulle flytta min bil, p.g.a städdag, så hade båda framdörrarna frusit fast!!! Oviga, klumpiga jag fick klättra in från baksätet. Sedan fick jag köra varv efter varv runt kvarteret tills dörrarna tinat. För jag tänkte inte klättra tillbaka igen. Folk som såg mig köra runt, runt måste ha undrat. Igår fredag var en ganska normal dag förutom att jag fick stå och klamra mig fast i lyktstolpen här utanför ett bra tag. Marken gungade så..!!! Idag när jag läste Cattis blogg så undrade jag hur hon kunde ha fredag när vi har söndag!!!! Det var förmodligen hennes bild på en adventsljusstake som fick det att koppla fel. Man kan just undra hur det står till i hjärnkontoret. Du, min vän, vi får snart ta en vecka på Dalarö tillsammans och koppla av tror jag.


2007-12-15 @ 09:34:33

Postat av: Marianne

Vill bara meddela att jag fundera på att inställa julen. Går det? Åtminstone ska det lilla "odjuret" som bor hos mig inte ha några julklappar. HAN HAR KISSAT PÅ JULKLAPPARNA!!!!!
Jag som trodde den ovanan försvann med pungkulorna.......


2007-12-15 @ 15:34:32

Postat av: Maj-Britt

Hej Jdaaaaaaaaaaaa jag har saknatKram


2007-12-15 @ 21:12:28

Postat av: Linda

Nu börjar jag sakna dig och undrar vart du tagit vägen???? Kramiz Linda.


2007-12-15 @ 21:29:08

Postat av: Marianne

Vet du hur många gånger jag är här varje dag? Och nu stämmer jag in i Lindas och mammas undran: Var är Pia? Om ni fortfarande shoppar så undrar jag: Kommer ni att få plats själva i bilen?
Släcker ner datorn nu.
Natti, natti. Sov gott. Vi ses imorgon.


2007-12-15 @ 22:38:54

Postat av: Vindruvan

Du verkar vara väldigt underhållande i ditt område, Marianne.....hihihi....Klättrar du inte som likt en inbrottstjuv in i bilen, åker sen raggarrundan varv efter varv runt huset (du kunde väl åtminstonde ha begett dig in närmare city, jag menar då kanske du hade haft chans till ett bra napp på någon snygging i allafall)och sen dessutom kramar lyktstolpar....hehe...jaja det måste ha varit en skön syn...jag tror också att det var måååånga som undrade vad det hade flugit i dig.

Skämt å sido!
Nu till allvaret.
Sänk kraven, stressa INTE, det enda som är viktigt är att du mår bra, Marianne, nu verkar du ha för mycket runt omkring dig som gör att din kropp säger ifrån.
Jag ber dig av hela mitt hjärta, ta det lugnt!!!!!
Saker som du åtagit dig att göra till julafton kan vi andra hjälpa dig med, tala bara om vad som jag eller någon annan kan göra för dig, ok!!!!
Vill inte se att du är sjuk på julafton.
I Love You!!!!!

Kram Pia


2007-12-16 @ 11:43:11


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0