Godaste drycken

ååå, vad jag längtar efter julmust!!!


image531

.....och hur knäppt är inte det då tycker säkert Ni.
Det är väl bara att gå till affären och köpa lite julmust, så stillar man den längtan......njaaaa riktigt så enkelt är det inte, för det finns ju inte i min affär, det kan finnas på IKEA i svenska butken förstås, men dit kommer jag inte innan jul. Så jag får fortsätta att tråna efter den godaste drycken man kan dricka i juletid.
Jag blir nog aldrig vuxen......hehehe........

Dagens tänkvärda:

image533


image532

Julkramar / Vindruvan




Kommentarer
Postat av: Marianne

Pia det har jag aldrig upptäckt att vi har samma favvodryck, julmust, och jag kan ju dricka den när som helst. Julmust och julskinka kan jag absolut inte vara utan på julen.


2007-12-17 @ 14:04:03

Postat av: Vindruvan

Vilken tur att bloggen finns då, så du kan lära dig en del saker om mig som du inte redan visste....hihihi...


2007-12-17 @ 14:23:24

Postat av: Marianne

Jaaa jättebra. Solen har inte tinat mina bildörrar. har precis kollat på min sena lunchpromenad med Melker. Kan nu inte bestämma mig för om jag ska gå tillbaks och klättra in från baksätet fast det är ljust ute. Men det är så mycket frost på rutorna så att det syns inte in när jag klättrar. Men ett problem till. Isskarapan ligger i frammen och jag måste ut och skrapa rutorna innan jag kan köra. Alltså måste jag klättra tillbaka för att skrapa och sedan klättra en gång till för att köra. Jaaa, kan du bestämma åt mig Pia.


2007-12-17 @ 14:45:52

Postat av: Vindruvan

Kanske e´bäst att du klättrar lite fram o tillbaka så grannarna får lite underhållning...hehe...
Du behöver ju få den där sprayen köpt för dörrarna och då måste du väl ta bilen dit till macken...eller?
Alltså....in med magen, in med bröstet, klättra och Lycka Till! Hoppas poliserna har annat att göra än uppmärksamma dina inbrottstrix i din egen bil.

Kram / Druvan


2007-12-17 @ 15:02:10

Postat av: Marianne

Har gjort som du sa och eftersom jag måsta köra ett tag för att dörrarna skulle tina så åkte jag till Stadsmissionen i Liljeholmen med lgrejor. Jag har en förmåga att samla saker i min bagagelucka och tänk det åker jag med till Stadsmissionen någon gång. Enda problemet med att åka dit är att man kommer inte tomhänt tillbaks. Nu hade jag en trave med pockets. Jag som läser så himla mycket. Åtminstone mentalt och detta var sådana som länge tänkt att jag vill läsa. Hade också med mig hem en ställning till sovrummet som man hänger överkastet på. Den blir jätteläcker om jag målar den i någon läcker färg. Där fanns också ett skåp och ett sminkbord som jag var så sugen på.


2007-12-17 @ 17:23:29

Postat av: Linda

Marianne: Du är nog ett strå vassare än min syster!! Du lyckas ganska bra med att stå för underhållningen i denna blogg. Lycka till med bildörrarna. God Jul önskar Linda med familj.


2007-12-17 @ 20:02:13

Postat av: Marianne

God Jul på dig med Linda. Hälsa din underbara man och ge din söta lille son en kram från mig o Melker.


2007-12-17 @ 22:59:00

Postat av: Linda

Marianne: Det skall jag göra!!!


2007-12-18 @ 09:03:42


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0