Tänt varé här

Ljus med datum som brinner ner mot jul.


Kanske vore bra att börja räkna ner dagarna till jul nu, jag hjälper Er. Kolla in ljuset dag för dag så ser Ni att det brinner ner och till slut är julen här........inte många dagar kvar alltså.
Snart kommer tomten......Tjohooo!!

image508
Jag landar snart på kudden, hörs vi inget mer så önskar jag er Go´natt och en riktigt skön nattsömn!!

Kram / Vindruvan




Kommentarer
Postat av: Marianne

Bra att du håller koll på dagarna Pia. Det kan behövas. Julafton tycks ALLTID dyka upp från intet så där plötsligt. Men i år känner jag mig välplanerad. Fast det har jag gjort förr om åren också. Julkorten är köpta för länge sedan. Men är dom skrivna...? Nääää...Och julklapparna förutom en som fixas idag inköpta. Men är dom inslagna...? Näää... Har jag gjort något julgodis eller annat juligt? Nääää... Julpyntat...? Näää...förutom för advent. Ja det är nog JÄTTEBRA att du håller koll. Nu ska jag in till söder och handla lite. Dels jobbgrejor på Nordins papper som är allra billigast samt den där sista julklappen. Kanske hitta något nytt att ha på sig. Vi ses senare Pia.


2007-12-14 @ 11:00:39

Postat av: Vindruvan

Det blir jul ändå även fast man inte har hunnit julpyntat så som man egentligen hade velat. Men kom ihåg vad du sa till mig i somras: "Sådana saker som du har tänkt att göra, vet bara du själv om, så det är ingen som märker om t.ex. en jultomte i fönstret saknas."
Detta betyder stressa av!
Lägg en ansiktsmask, stoppa fötterna i ett härligt fotbad (har jag gjort idag) Och bara ta hand om dig själv och framför allt NJUT!!!
Det här gäller Er alla egentligen nu i juletid.

Kramar / Vindruvan


2007-12-16 @ 11:49:16


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0