Ha det så kul, gumman!!

image160 Hola Cattis, min egen lilla fjäril (swedishbutterfly)!


I morgon ska du ut på äventyr och utforska vad mer Argentina har att bjuda på, Spännande värre, hoppas du har laddat kameran och att du har ordentligt med plats på minneskortet, annars blir det inte kul.

Först står det matte-prov på ditt program, sedan är det bara att sätta sig i bussen med den övriga klassen för att sedan kånka fram i 10 timmar på lertrampade gator.......(ja för något bättre alternativ finns det inte...hihihi)........för att sedan färdas genom Argentinas omväxlande landskap och till slut är ni framme i Buenos Aires där erat program är fullspäckat under en hel veckas tid.
Tänk att du får möjligheten att besöka Boca Juniors hemma arena, det kan få både Simon och Jens i åkersberga att bli riktigt avundssjuka, fotbollsfanatiker som de båda är.

Hoppas att du och din klass får en upplevelserik klassresa med mycket minnen att kunna stoppa i ryggsäcken!!!

Var rädd om dig!!!!

Ha det så jätte roligt!


image161

Pussar & Kramar
Mamma & Pappa




Kommentarer
Postat av: Cattis

Tack Mamma och pappa!! Jag ska ta jaette jaette mycket kort paa allt jag lovar!!! Just nu haaller jag som baest paa att laegga fram alla klaeder osv... maaste aeven ta ut pengar och plugga matten...jaja det blir nog inget foerraen ikvaell;P Jag ringer er snart. puss och kram

2007-11-04 @ 20:24:00

Postat av: Marianne

Lilla gumman även jag önskar dig en mycket positiva upplevelser på resan.
Kram
Marianne


2007-11-04 @ 20:38:22

Postat av: Ritva Hellberg

Jens i Å-berga tycker att det är taskigt att Cattis får åka till fotbollsarenan. han vill också dit. Han hade väldigt bra annars i Finland. Han fick slå mamma i pingis och biljard (tur för bägge var lika dåliga). Felicia nöjde sig att leka med kusinerna.


2007-11-05 @ 21:46:34


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0