Julkortstillverkning


image290

Tänk att jag har varit med om två "födslar" på så kort tid som ca 2 veckors mellanrum, ja Ni vet vad jag pratar om vá?
Inte barnafödande i allafall, näe jag pratar förstås om mitt kreativt "födande" av hur julkorten ska gestaltas i år.
Först kom framsidan till världen och kort därefter gav sig mittuppslaget till känna. Inte helt lätt, men nu har kortet fått sitt utseende och då är det bara för mig att arbeta vidare för alla kort är INTE klara ännu.
Men jag kan stolt säga till Er att jag har i dagens läge knåpat ihop 20 färdigt hemsnickrade julkort redan. Känns inte helt fel. Igenklistrade o klara!!!!
Här kan Ni skymta mitt arbetsbord och mina redskap sen får Ni använda er egen fantasi för att skapa årets julkort.
Jag menar lite överraskning måste det ju vara kvar.

image288


Jag minns ett år då jag verkligen hade näsan full av pysslandet, stressad över att hinna i tid tills det var dags att sända iväg korten.
Då sa jag:
"Det här var sista året som jag gör hemsnickrade julkort, nästa år köper jag alla i butiken, enkelt o bra utan stress"!!!
Då sa Gittan:
NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, så kan du ju inte göra!!!!!!!!
Det är klart att du ska fortsätta göra korten för det är så roligt att få ditt egenhändiga kort i handen runt juletid, det hör ju liksom till.

Så Ni ska veta att Gittans ord klingar alltid omkring i mitt huvud strax innan jul att jag inte får svika och det har jag inte gjort heller utan däremot planerat tiden lite bättre. Jag har börjat i god tid och det är A och O.
Det är ju faktiskt urkul att pyssla, men aldrig med tidspress, för då blir resultatet pest och jag blir på dåligt humör och det är inte att leka med....hehehehe......
Ja jag lovar, ditt kort är redan färdigt, Gittan, så du kan vara alldeles lugn image289

Gillar Du att göra dina julkort själv?

Näe, nu måste jag fortsätta pyssla, kan ju inte sitta här o loppa mig vid datorn heller, då blir det inga barn gjorda!!!!

Var rädda om varandra!!!!

Kramiz / Druvan





Kommentarer
Postat av: Marianne

Jag håller med Gittan. Julkortet från Tyskland är man alltid nyfiken på. När det kommer så känns det att du haft just mig i åtanke när du gjort mitt. Och jag tror alla känner så. Och tro mig jag vet vilket arbete det ligger bakom.


2007-11-19 @ 17:49:20

Postat av: Ritva Hellberg

Jag håller med. Jul- och födelsedagskorten från Tyskland är toppen. Jag har en liten rödhårig tomte som ska göra julkorten med mig.
Just nu är huvet fullt med spanska. Jens har ett prov imorgon.


2007-11-19 @ 18:56:34

Postat av: Vindruvan

åååh vad gulligt att du har en liten tomte nisse som hjälper dig med julkorten, Ritva, önskar att jag hade en liten söt nisse här oxå till min hjälp.
Tack för att ni gillar julkorten från det tyska landet.

/ Vindruvan


2007-11-19 @ 20:27:23

Postat av: Linda

Vill inte alls pressa dig med dina underbart vackra födelsedagskort o julkort, men det är bara så att man förväntar sig hemgjorda kort från dig kära syster, så det får du inte sluta med!!!! Det är jättekul att få och jag lovar att dom INTE hamnar i pappersinsamlingen, utan dom förvaras väl. Men som sagt, inget är ju roligt att göra under tidspress så det får du lova mig att du inte får känna något tvång, utan det skall vara kul i jul, fniss o kram.


2007-11-19 @ 21:24:48


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0