Lämnat hemmet

God morgon!!


Puuuuh!
Nu har gårdagens bak lämnat husets 4 väggar och är på väg mot nya äventyr. Det känns bra, för den kakan har i allafall inte lyckats orsaka någon katastrof i min kropp........MEN det skadar ju inte att önska sig........

image185

Det är det enda sättet att få mig att verka smal någon gång.

Nää, hörni, Nu har jag inte tid att sitta här och knappra på tangentbordet, jag ska ga till skräddaren nu för att få hjälp att sy upp ett par byxor och ett annat par måste jag också få uppsydda men även be att de syr in dem lite............hörde ni vad jag sa.........SY IN byxorna, jamen det betyder ju att jag har gått ner i vikt en del, visst jag köpte dem förra julen och sedan dess har i allafall 8 kg lämnat min kropp. Ja ja helt utan disciplin är jag inte om ni nu gick omkring och trodde det.

image186


Kram / Vindruvan





Kommentarer
Postat av: Marianne

Men duuuuuu, det är ju JÄTTEBRA. Det är alltid summan av det varaktiga man ska utgå ifrån. Inte tillfälliga ned eller uppgångar.

Kram på dig


2007-11-07 @ 13:01:53

Postat av: Tobbe

Kakan var kanon, Bara beroem från alla på jobbet.
Hela plåten tog slut på ett litet kick.


2007-11-07 @ 13:09:30

Postat av: Vindruvan

Visst är det så att jag borde vara nöjd, MEN vikten har stått stilla under så lång tid nu att det börjar bli jobbigt att hitta motivationen att fortsätta.

Jätteroligt att kakan var uppskattad.
Du som tänkte att kakan kunde räcka flera dagar....hahaha....tji fick du.
Maj-Britt undrade i ett tidigare inlägg om man kunde frysa kakan och det vet jag inte om det går, men bjud in ett par stycken samtidigt på kafferep hem till dig så verkar kakan kunna gå åt utan problem.

Kram Vindruvan


2007-11-07 @ 13:36:55

Postat av: Ritva Hellberg

Vad bra Torbjörn har när han får kakor till jobbet. Han kanske håller dig varm. Min hälsar att han går och spelar innebandy nu.
Känner mig annars lite ledsen och vilsen över händelserna i Finland. Känner ingen drabbad men allt känns så nära och man tänker på sina egna barn.


2007-11-07 @ 20:47:30

Postat av: Sandra

Haha vilken söt bild :)

2007-11-08 @ 09:57:52


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0