Mental dammsugning

Halloj everyhopa!!!

Jag höll som bäst på med mental dammsugning och tvätt av golv för en stund sen, MEN av någon anledning blev det inte så bra resultat. Måste ha gjort något fel. Jag får gå en kurs hos Ritva, hon kan det säkert, åtminstonde har hon talangen för mental strykning så hon har säkert fått med sig kunskapen om mental dammsugning oxå.

image265

Ville bara visa mig lite så Ni vet att jag lever.
Här är en lite påminnelse:

image266

Ha dé gött!!

Kram / Vindruvan




Kommentarer
Postat av: Marianne

Ja jag har också försökt mig på mental städning, Funkar bra när det är mörkt men inte när solen skiner in. Idag måste jag leta efter mina vinterstövlar. Har ingen aning om var de är??? Har halkat omkring nu ett par dagar så det är dags. Var jag möjligen så "duktig" i våras att jag ställde ner dom i källaren? Vet ni hur det ser ut i mitt minimala förråd. Saker från tak till golv. Allt instuvat efter ett visst schema för att få plats. Men öppnar man dörren så rasar det ut.Antagligen finns stövlarna längst in! Jag hade någon idé om att rensa, slänga, samt packa ner i lådor och ställa i Jens jätteförråd.


2007-11-16 @ 11:19:26

Postat av: Vindruvan

Det låter som en jobbig uppgift att hitta dina vinterstövlar. Det är det värsta som finns att inte hitta bland sina undanstuvade grejor.
Men jag tror att du inte har något val än att ta tag i uppgiften och grotta dig in i förrådet, någonstans där inne i mörkret ligger dom och väntar på att få komma ut och pulsa runt i snön.....Lycka till med sökandet!!! Du blir som "Pippi" i ditt eget förråd....sakletare....kanske du hittar en och annan "spunk".

Kramis Vindruvan


2007-11-16 @ 11:44:34

Postat av: Marianne

RÄDDDAD! TÖVÄDER! Det blir gummistövlarna på istället!!!


2007-11-16 @ 13:36:38


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0