Skönt att bara vara

image210


Nu orkar jag ingenting mer idag utan jag passar på här i Idol-pausen att tacka för mig och hoppas att vi ses i morr´n igen. Titta gärna förbi, Du är alltid välkommen!!!
Var rädda om varandra!!!!!

image211

/ Vindruvan





Kommentarer
Postat av: Linda

Du är så flitig med alla dina inlägg, din träning, städning, julkortstillverkning, paketinslagning m.m m.m m.m m.m Hur hinner du???? Jag hinner bara o läsa om dig, och det är jätteroligt!!!! Dessvärre är jag inte lika flitig som Marianne som svarar på alla dina inlägg, en eloge till dig Marianne. Jaaa, fredagskvällar är verkligen speciella med god mat o mys med familjen, vad mer kan man begära? Utanför mitt fönster snöar det och det riktigt viner i fönstren utav blåsten, buuurrrrrr. Skulle ha stannat i Tunisien! Får väl krypa ner under täcket istället. Godnatt. P.s Tack för inbjudan Gittan D.s


2007-11-09 @ 22:40:23

Postat av: Vindruvan

Tjenix Linda!

Den stora skillnaden ÄR att jag har inga småbarn hemma som tar upp all min tid, men det har du!
Är det svar nog, eller?
Men fy vad hemskt blev det vinter i allafall, jag pratade ju senast med mamma igår kväll och då fanns det ingen snö. Brrrrrrr.....vá kallt, Ja Tunisien lockar mer även om de nu är inne i sin vinter period oxå, men man kan ändå gå i shorts o T-shirt.

Kramis Druvan


2007-11-10 @ 13:05:06


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0