Uggla kan flyga

Med risk för att bli tjatig,
jag vet att jag sagt det förut, men det kan gärna upprepas......
Det är herr Uggla som från början inspirerade mig att överhuvudtaget starta en blogg.

image332

.............och när jag väl blev vän med tanken ATT komma till skott med första inlägget så kom jag på att det är ju toppen för Cattis där hon sitter på andra sidan klotet och kunna titta in i min vardag fast att hon är så långt borta. Sagt och gjort, bloggen finns till nu för Er allihopa, men den är långt ifrån så underhållande som Uggla´s blogg är.
Och varför jag sitter här och ugglar och lovordar hans ord är att hans blogg befinner sig från och med i dag på Aftonbladet, han har alltså bytt blogg plats om det är någon som missat det hela. Jag har uppmanat Er förut att besöka hans blogg för den är både underhållande och jordnära och jag får verkligen hoppas att han fortsätter i samma anda som han tidigare har gjort, så vi läsare knappt uppfattar att han har bytt blogg-plats.
Är det någon som läser hans blogg??????

Här är adressen:

http://blogg.aftonbladet.se/19862/


Ok, Uggla då är det din tur att göra reklam för min lilla lusiga blogg sida nu då, så är vi kvitt sen.
Vad blir det för fredagsdrink idag, den är jag nyfiken på??
Min lär nog vara varmt te hela kvällen lång.

image333

Min simning är inställd idag för min tränare har gått o blivit sjuk, det är väl typiskt!!!!

Var rädd om varandra!

Kram / Vindruvan






Kommentarer
Postat av: Marianne

Din simträning är inställd idag OAVSETT om din tränare är sjuk eller inte. DU ÄR JU LITE KRASSLIG OCH SKA TA DET LUUUUUUUUUUUGNT. Har du inte hört det. Det är FARLIGT för hjärtat att träna när man har en infektion i kroppen.
Själv har jag ägnat mig åt en annan träning idag, shoppingträning!!! 6 timmar på IKEA. Sedan RUSTA och Citygross. Har jag inte varit duktig. Nästan 7000 steg på IKEA. Melker då undrar du? Han har varit hos Brittis, min granne som han gärna besöker, speciellt hennes kylskåp för där finns alltid skinka. Han har visats upp för massa tanter hos Britts frissa idag som samlats för att beskåda det lilla underverket. Nu återstår uppackning av allt. Melker ska få ett hus. Jag har köpt lite gott att äta och en liten, liten, butelj vin. Vågar inte öppna en stor flaska. Jag blir så sentimenatal när jag dricker vin själv. Så ingen drink förutom julmust. Trevlig fredagskväll.


2007-11-23 @ 18:23:07

Postat av: Vindruvan

Jäpp! Jag tar det lugnt, Marianne, du kan vá lugn, har kollat på film i sängen idag igen...kors i taket!
Jag orkar faktiskt inte mycket mer, får hjärtklappning när jag går upp en våning i trappan hemma, jag är envis, visst, men jag är INTE dumdrustig.
Hehehe.....det är jag själv som är simtränaren, som är sjuk det är därför simträningen är inställd ;-)
Det låter som att du har haft en riktigt spännande dag. Vá roligt, hade gärna varit med dig på shoppingrundan, vad blev det för skoj?????
Ha en mysig fredagskväll.

Kramis / Vindruvan


2007-11-23 @ 19:38:32

Postat av: Cattis

hej mamsen!!!
Vet du vad jag har gjort idag? Koept en RIKTIGT fin kort klaenning!!! GUD vad jag blev kaer i den DIREKT vid foersta oegonkastet!! Den ska jag naemligen ha paa mig imorron, daa ska vi paa Broellopp i Tucuman!! Saa det aer saa min helg ser ut, i morron kvaell blir det broellopp, vi sover oever hos vaaran familj i tucuman och kommer hem paa soendag. Ikvaell ska jag ut och festa fast vet aennu inte vart...hehe vi faar se!
Men DU tar det fortsatt lugnt ok? jag aer ute och festar nog foer oss baada ;)
Nu ska jag gaa in till stan en kortis och efter det blir det fika med naagra kompisar...
Ha det saa bra!!
Och mys ordenligt med pappa ikvaell
Puss o kram
Cattis

2007-11-23 @ 20:24:07

Postat av: Ritva Hellberg

Vet du Marianne att shopping är väldigt bra sätt att förebygga demens? Man måste använda sin hjärna - fatta svåra beslut, man tränar - bär kassar och man är social - man träffar massa folk. Detta är ett råd från en berömd demens forskare (inte jag).
Så Pia, när du ha blivit frisk igen är det doktorns order att förebygga demens och gå ut och SHOPPA.


2007-11-23 @ 22:40:46

Postat av: Marianne

Det var väl det jag visste Ritva. MERA SHOPPING! Hör ni det? Pia jag ligger i startgroparna. När kommer du? Och du Ritva får hänga med och tala om för oss hur hälsosamma vi är.
Melker är måttligt förtjust i huset han fått. Jag har lagt godis långt in i det men han lyckas göra halsen så låååång så att han inte behöver kliva in med tassarna för att nå det.


2007-11-23 @ 22:50:48


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0