Veckans "prommis"


image294

Jag har kommit hem från vår återkommande tisdagspromenad i Wurmtal nu.
Idag var vi riktigt duktiga!
Vi gick 9,25 km på 1 tim 42 min.
Inte illa!!!
Så nu känner jag mig lagom mör.

image296
Angelika pushade på bra, Druvan kämpa nu!!!!
Upp upp upp uppför backen upp......sjöng hon, och upp kom jag, men sista backen var tuff, Puuuuh!!!!

Dagens ord:
image297

Är trött nu, orkar inte mer.
See you!!!!

Kramizar / Vindruvan





Kommentarer
Postat av: Marianne

Nu säger jag som ungdomarna: SHIT...vad ni är duktiga!
Jag har hittat vinterstövlarna! I en garderob!!! Jag har en "smyg" ovanför en garderob som man tar sig in i genom granngarderoben, om du förstår, där i en kasse fanns stövlarna!!! När och hur dom hamnade där har jag inget minne av.
För övrigt är det töväder igen här igen.


2007-11-20 @ 12:18:17

Postat av: Vindruvan

Jamen vilken tur att stövlarna kom till rätta. Även om vädret just nu är i tö tillstånd så lär du behöva stövlarna endera dagen. Här finns inget som heter tö ännu, eftersom vi inte har sett till någon snö.

/ Vindruvan


2007-11-20 @ 12:42:57

Postat av: Ritva Hellberg

Jag är imponerad av din träningsprogram. Ska du springa tjejmilen eller Stockholm maraton? Vet du att jag är otroligt duktig på mental styketräning? Har kört med det hela hösten. Skicka lite motivationstankar hit också. Annars man kanske kan ta någon morgonpass på stranden i Thailand över julen.


2007-11-20 @ 14:57:42

Postat av: Anonym

Näe jag ska inte springa tjejmilen eller Stockholm maraton, men min käre vän Angelika har kommit med ett förslag att vi ska promenera från Aachen till Valkenburg en dag (vilken dag vet jag inte)och den sträckan innefattar 5 mil och då är det nog rätt bra om vi har tränat lite innan. Och jag min tok-stolla tyckte ju förstås att det är en TOPPEN idé.

Jag kan hänga på på morgonpasset i Thailand, det låter perfekt! Vill ha rapport när du kommer tillbaka hur många pass det blev.

Kram / Vindruvan


2007-11-20 @ 15:10:16

Postat av: Marianne

Jag tror att jag ska gå en kurs hos Ritva. Hon kan både mental styrkning (fast det är jag ganska bra på också) men hon verkar också vara en baddare på mental styreksträning. För på den kroppen finns ju inget fett.
Soppreceptet ska jag ta med när Maie och jag ska tillbringa en helg på Dalarö. Blir perfekt efter en långpromenad mental eller IRL det återstår att se.
Kramis på er ALLAAAAAAAAAA


2007-11-20 @ 15:31:02

Postat av: Marianne

Jag undrar jag vem som skrev senaste inlägget. Inte var det jag för sådana där stav fel var det INTE när jag skrev det. Eller var det...det?


2007-11-20 @ 23:06:21


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0