Ett steg fram och tre tillbaka...




image61


Vad ska man säga???

Kanske dessa ord passar........

image62




Kommentarer
Postat av: Linda

Jag är ABSOLUT INTE den rätta personen att ge dig disciplin och framförallt inte en fredagskväll. Jag tror det är så med allt i livet, ibland går det framåt och ibland går det bakåt. Man måste få unna sig lite ibland, annars blir det enda livet man har tråkigt. Messar dig en rolig historia nu så får du tankarna på annat för en liten stund, det är väl vad jag kan hjälpa till med. Sköt om dig o var stark. Kram kram kram från lillasyster.


2007-10-19 @ 22:20:48

Postat av: Marianne

Och vem delade Marianne fredagskvällens mys med om inte Mr Kexchocklad....suck


2007-10-20 @ 07:18:56

Postat av: Vindruvan

Synd bara att Mr X inte var av det sexiga slaget när du hade laddat upp för fredagsmys och allting, MEN ingen kan ta ifrån honom att sockersöt var han i allafall ;-)


2007-10-20 @ 08:52:35

Postat av: Cattis

mamma, du FAAR faktiskt unna dig lite!! det aer bra,och du aer faktiskt riktigt smal, vad jag har sett paa fotot innan turkiet osv saa du behoever inte oroa dig...!! Daeremot om du skulle bo haer...usch det gaar inte att staa emot alla fraestelser som bjuds i concepcion med MILLJONER ton socker och kalorier i bara en soetsak....men det aer ju inte saa konstikt naer sockerfabriken ligger naagra gator bort ifraan mitt hus :P
PUSS PUSS
Cattis
ps: haer anvaender de matskedar istaellet foer teskedar naer de haeller i socker i sitt te el kaffee (och det aer inte bara en matsked...)

2007-10-21 @ 18:02:04


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0