Here I am.......

image2

Jag trodde väl aldrig att jag skulle starta en blogg, men här är jag nu och det är enbart tack vare Magnus Uggla av alla jeppar på den här planeten.
Hur har han lyckats med att påverkat mig? Hade det varit Bruce Springsteen hade man ju lätt kunna förstå det, MEN knappast Magnus Uggla............ image1
Ja Ja, jag får väl ta och förklara det hela: Uggla var med i Babben-programmet och roade oss svenskar på bästa sändningstid under en lördagskväll för några veckor sedan och där berättade han just att han bloggar på nätet och jag hinner knappt stänga dumburken efter att programmet var slut innan jag slänger mig över nästa "burk" och beger mig ut i rymden för att kolla in bloggen.......och vad händer????
Jag erkänner, jag är fast, jag missar knappt en dag utan att jag har varit in och läst på hans blogg, den är riktigt underhållande och rekommenderas varmt om ni inte redan har hittat dit.
Här är adressen: www.magnusuggla.nu
Försök att hålla er för skratt, jag lovar det går inte, jag har redan försökt.

Att hitta till Ugglas blogg är säkert ingen svår bedrift, men att hitta till min det är det nog inte många som gör, men en och annan kanske tittar in nå´n gång och det vore ju kuuul, välkomna!!

Känner mig rätt trött (kom hem från en underbar semester igår, berättar mer om den senare) så roligare än så här blir det inte denna gången, men det finns väl fler dagar på året och jag lovar att återkomma igen när jag är piggare.

Sov gott!
Kramar
Vindruvan

image3







Kommentarer

Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0