Tisdagspromenaden bjöd på vackert höstväder....Hääärligt!!!

 

image9

 

 

 

Har varit ute i det vackra höstvädret nere i Wurmtal nu på förmiddagen tillsammans med Angelika och motionerat. En timmes snabb promenad gjorde att jag vaknade till liv ordentligt..........Häääääärligt!!!

 


 

Min kropp behövde verkligen få röra på sig efter veckan som var i Turkiet.

Oj oj oj vad mycket gott jag har ätit och druckit under veckan och bara njutit av livet??utan motion?det sätter sina spår vill jag lova så denna måndag ställde jag mig INTE på vågen, ville liksom inte förstöra veckans humör i onödan.

Men det är bara att komma igen med nya tag, herregud hur många gånger måste jag göra det egentligen? Hela tiden dyker det upp små felsteg och jag får ta nya tag igen och igen och igen. Men men så är det och det finns nog en del av er som nickar igenkännande och vet vad jag pratar om. Men än så länge känner jag mig sporrad och tänker inte tappa taget i första hand. Min viktnedgång går inte i någon snabb takt precis, men kilona jag har dragit på mig under åren har även de tagit god tid på sig att trilla dit ett och ett i taget så jag kan inte begära att det ska gå snabbare att få bort dem.

 

image8

 

 

 

Min dag känns upplyftande med strålande solsken utanför dörren, hoppas att även DU får en härlig dag med toppenväder.

 

See You

 

/ Vindruvan

 

image10

 

 




Kommentarer

Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0