Vår älskade dotter

Jag sitter och är lite känslosam just nu och jag måste bara få det ur mig, det brukar kännas bättre efteråt.

Att vara utan sitt barn under en längre tid är verkligen ingen lätt uppgift.
Jag visste att det skulle bli svårt men kunde ändå inte riktigt förstå det förrän man upplever hur det är.
Men vem har påstått att livet ska vara lätt?
Det är tufft emellanåt.

Förnuftet säger att det är väldigt lärorikt för alla parter, men ibland har jag ställt mig frågan:
Är det verkligen värt det??? Att inte få kunna krama om min dotter, se henne i ögonen och säga att "Jag älskar dig gumman", för att sen få gensvaret från Cattis som strålar med ett leende som bara hon kan trollbinda mig med och svarar mig tillbaka "Jag älskar dig också mamma".

Jag har ångrat mig många gånger under dessa 2,5 månader som gått, varför lät vi dig åka?
Men i samma stund jag har ångrat mig så vet jag också att det var din högsta dröm att få åka till sydamerika under ett års tid och lära dig en ny kultur, ett nytt språk, ett helt nytt sätt att leva, lära dig lösa konflikter och problem som kan uppstå, möjlighet att lära känna dig själv under "svårare" omständigheter osv.....osv.......
Aldrig att varken pappa eller jag ville stå ivägen för dina drömmar, för oss var det självklart att fanns möjligheten så visst skulle du få göra den här underbara upplevelsen, hur svårt det än kändes för oss att släppa taget.
Samtidigt som jag är ledsen att du är så otroligt långt borta så är jag också oerhört glad och tacksam över att din dröm förverkligas precis just nu, det gör mig varm om hjärtat.
Ta vara på din tid i Argentina, Cattis, njut av livet och tiden där är värdefull och kommer inte så lätt åter.


Du är älskad och saknad!
Vi älskar Dig för evigt!!

Pussar & Kramar
Mamma & Pappa

image120




Kommentarer
Postat av: Cattis

Mamma!!! Gud, jag fick taarar i oegonen naer jag laeste inlaegget...jag aelskar och saknar er ju ocksaa saa otroligt mycket!!!
Faktiskt, saa har jag just de senaste dagarna saknat er mer aen vanligt...antar att det aer foer att vi inte har pratat i telefon paa ett tag, och jag har haft lust att ringa baade idag och igaar, men har haft saa mycket att goera...och naer jag ringer vill jag ju vara daer foer er en laengre tid och beraetta och hoera saa mycket som moejligt, jag vill inte att det blir av i stress.

De senaste dagarna har jag ofta kaent lukten av naat bekant, naat som antingen paaminner mig om er baada, mina aelskade foeraeldrar eller om sverige!! och daa taenker jag paa att det snart aer jul och kallt hos er och guuud vad jag faktiskt laengtar efter kalla vintern, foer haer laer det inte bli kallt paa ett bra tag... jag taenker paa vinter- och julmys med en taend brasa och taenda ljus, daa hela familjen aer samlad. Jag taenker paa gloegg med russin i och lussbullar till frukost. Jag taenker paa kalle anka och noetterna som staar paa bordet, och som helt enkelt tillhoer aeven fast jag inte faar aeta dem...
det kommer saa maanga minnen och jag vet att jag kommer att faa vaenta ett bra tag till innan jag faar uppleva allt det igen.

Men tills dess njuter jag av min upplevelse haer! Foer jag vet att jag kommer att traeffa er snart igen, jag vet att jag kommer att faa uppleva vintern tids nog och jag vet att jag kommer att faa kaenna lukten av sverige vaeldigt snart...men vad jag inte vet aer naer jag kommer kunna komma tillbaka hit igen efter att jag har aakt.
Jag menar naer aer naesta gaang jag har moejligheten? Det aer vaeldigt troligt att det aer maanga utav mina nya vaenner haer jag aldrig mer kommer att traeffa.
Daerfoer maasta jag ta vara paa varje dag, varje minut, varje sekund! Foer snart aer jag hemma igen, det gaar fort och saa staar jag framfoer vaaran doerr igen...Och allt kommer att vara sig likt, men aendaa saa annorlunda.

Jag stod just i duschen och taenkte efter och taenkte paa hur mycket jag redan nu har foeraendrats, och hur annorlunda jag skulle umgaa med maenniskorna i tyskland redan nu. Efter 2,5 maanader har jag ett helt annat tankesaett, ett helt annat saett att boerja prata med fraemmande maenniskor och jag aer verkligen glad att faa goera den haer upplevelsen!! Jag kommer alltid att vara tacksam foer att ni laet mig goera det haer! Det haer aer MITT aar och jag aelskar det =))

Maanga pussar och kramar
och god natt! ;)
Happy Halloween foerresten
Besoos

Cathy

2007-10-31 @ 03:25:19


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0