Good Morning Folks


image638

Vill bara tala om att jag är vaken.
........e´Du???

image639

Ha en bra dag!!

Kramar / Druvan




Kommentarer
Postat av: Caroline

Godmorgon!

Jag är vaken men trött. Har varit hemma hela veckan p.g.a förkylning och den vill visst inte släppa taget. Idag skiner iallafall solen, så jag ska gå ut och ta mig en nypa frisk luft. Kanske gör det mig lite piggare. All snö har regnat bort här i Stockholm.

Magen mår iallafall bra, bebisen lever om för fullt där inne.

I Tandådalen var det mycket snö och Gustav älskar det. Han tycker det är så kul att bara krypa och rulla runt i den djupa snön. Han gillar även att åka skidor. Han är jätteduktig, han åker framför Dennis alldeles själv, men han har som en sele på sig med två tömmar kan man säga. På så vis kan Dennis bromsa honom och hjälpa till att svänga. Det är en särskild slalomsele som man brukar ha på barn. Jag har inte laddat ner korten på datan än, men när jag gjort det ska jag maila en bild när han åker. Jag själv fick nöja mig med att titta på, jag vill ju inte riskera att ramla på magen.

Kram Caroline


2008-01-10 @ 10:07:56

Postat av: Vindruvan

Det låter inget vidare att förkylningen inte ger sig, Men en nypa frisk luft kommer säkert göra dig gott. Krya på dig vännen!!!!

Ja det vore jätteroligt att få se Gustav in action i slalombacken, nästa Ingemar Stenmark....eller?

Må så gott, nu ska jag återgå till mina hushålls sysslor, har varit lite slö på sistone, men jag tror att tröttheten efter sjukan har gjort sitt till, men nu så är jag på banan igen.

Tänker på dig Carro och hoppas du mår bättre snart igen!!
Kramis Vindruvan


2008-01-10 @ 10:21:22

Postat av: Marianne

Sitter o arbetar och det kurrar lite imagen. Precis då blir jag uppringd av posten!!!!som har en drive. Dom erbjuder mig att hem till mig leverera 10 frimärken á 5,50 för 55 kr och på köpet får jag 4 extra frimärken plus en CHOCKLADKARTONG!!! Först sa jag nej tack men dessa försäljare är ju duktiga så druvan hur tror du att det slutade? Just det.


2008-01-10 @ 13:16:20

Postat av: Vindruvan

Ja jag vet precis hur det slutade.....mmmmm vá gott me´choklad, jag kan hjälpa dig att äta lite ur kartongen, det har jag INGET emot, jag älskar choklad så länge den inte är mörkt och så där nyttig som alla säger att mörkt choklad är. Inbilla mig att det e´gott vá...nä du den gubben gick inte...ljus choklad ska det vá annars får det vá.

Asså var det frimärken det handlade om egentligen...aj då jag missade det...hihihi...
Ciao!!
Vindruvan


2008-01-10 @ 13:40:15


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0