Hemresan

image573
Hemresan till Tyskland blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men vi är hemma nu iallafall tack o lov.
Vi ångrar grymt att vi tittade in hos min syster Linda och hennes son Joel 1 år i Norrköping innan vi for vidare ner till Göteborg, men vem kunde ana att vi var smittade av magsjukebaciller. Näe ingen, for vi mådde hur bra som helst ända tills vi hade åkt Ca 20 mil från Norrköping, då börjar Tobbe känna sig matt, kramp i magen och har frossa.
Då har vi ca 10 mil kvar att åka innan vi är framme vid båten. Vi hade ingen direkt tidsnöd, men funkar det inte att köra pga sjukdom då hamnar man i tidsnöd till slut, vilket gjorde att jag kände mig lite stressad. Vi visste inte om vi skulle klara resan ända fram.



(Tobbe fryser i hytten)

Vi lyckades bromsa febern med aspirin så att vi nådde båten till slut, väl framme och inne i hytten böjade han må sämre och sämre igen, hög feber och kramp i magen.
image572
Natten var ingen natt vi önskar oss åter igen, Tobbe var som sagt sjuk och själv kämpade jag med båten och dess jobbiga rörelser i vågorna, lite smått sjösjuk med andra ord.
Ingen av oss hade någon längtan till frukost så den hoppade vi.

Jag trodde inte att vi skulle kunna åka vidare hem på morgonen, men Tobbe sa att vi fösöker en bit så får vi se hur det går, funkar det inte så får vi ta in på hotell på vägen.
Varefter milen gick så blev Tobbe bättre och bättre så vi insåg till slut att det här håller ända hem.
Strax innan Köln börjar jag att frysa så in i bomben i den varma bilen så det var ju bara att konstatera att nu är det min tur, måtte vi bara hinna hem innan magsjukan slår till ordentligt.
Vi hann hem....puuuh!!!
image579
Sen var febern ett faktum, 39,7, frossan likaså och därefter kom kräkningarna.....usch!!!
Jag kan inte sticka under stol med att det har varit jobbigt, nej då, men jag tror ändå att vi har klarat oss bra ändå, ett dygn vardera och sen var vi "bra" igen.
Tröttheten är det ända som hänger kvar annars är det ganska bra i allafall.
Tänkte även berätta om hemkomsten, men jag tar det i nästa inlägg eftersom jag har lite problem när jag skriver, är rädd att jag tappar bort det jag skriver eller att det publiceras fast att det inte ska osv.....

Ses snart igen!
Kram Vindruvan





Kommentarer
Postat av: Marianne

Det låter som om ni har lika kallt inne som vi har utanför knuten. Det blåser och viner. Inte alls något lockande väder. Skönt att influensan var av den övergående sorten så att den inte varade längre. Som jag har hört så sitter smittan i 48 timmar efter sista kräkningen.
I morgon borde jag kanske bjudit in till släktmiddag, trettondagsafton och allt. men det får vara. Jag ligger efter med lite arbete som jag måste ta igen senast i nästa vecka. Idag har jag i allafall fått en till kund. Bara en liten en. Men många bäckar små...
Nu ska jag poppa (naturligtvis) och krypa ner i sängen till Melker. Men först ska jag torka håret.
Natti, natti


2008-01-04 @ 21:36:37

Postat av: Vindruvan

Man kan inte utföra alla måsten och borden för då snurrar karusellen för fort igen, det är bra att du säger ifrån och tänker på dig själv, Marianne.
Kul att en ny kund har kommit till, GRATTIS.
Stor eller liten spelar ingen roll, alla bäckar små som sagt!!!

Kramis Vindruvan


2008-01-05 @ 10:28:01


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0