Home sweet home.....ELLER?

För det mesta när man har varit borta från hemmet några dagar eller några veckor så brukar man uppskatta att vara hemma igen, typ.......... image574............så känns det, eller hur?

Igår kändes det annorlunda.........å ena sidan jätteskönt att vi var hemma eftersom vi inte mådde något vidare men å andra sidan när vi kliver in genom dörren och märker att allting inte var så som det var när vi åkte hemifrån.

I den stunden var jag faktiskt lite glad att Cattis inte var med oss, så mycket kan jag ju säga.

Jag har över en kväll och natt lärt mig hur en ismaskin fungerar iallafall. Se och lär:

image575


Fattar ni nu vad jag vill ha sagt?
Javisst det var sa jä..a kallt i huset när vi kom hem att vi mötte isbjörnar i trappan
(högst +8 grader).
Inte nog med att jag frös som bara den pga magsjukan och så ska man mötas av än värre kyla när man kliver in i sitt eget hus. Jag hade vinterjackan på mig ända fram till sängen, kröp ner under täcket i fosterställning med ytterligare 3 lager filtar ovanpå, sängen har jag sen inte lämnat om jag inte har varit absolut tvungen.
Det är vid dessa tillfällen man önskar att man hade en öppen spis att värma sig vid.

Jag trodde från början att jag skulle ha en del roligt att berätta på bloggen när jag kom tillbaka från jullovet, men det verkar mest vara tvärtom, ledsen för det mina vänner.
Kanske ni kan berätta något upplyftande för mig istället?

image576

Kramar från en frusen Vindruva




Kommentarer
Postat av: Linda

Stackars er!!!! Jag lider med er av både sjukdom och av kylan. Ni behöver ABSOLUT INTE ha dåligt samvete för att ni titta in hos oss på eran resa hemåt. Ni kunde ju inte veta att ni var smittade och än så länge har vi inte insjuknat så vi håller tummarna att vi klarar oss. Det är i alla fall väldigt roligt att ha dig här igen på bloggen. Annars blåser det nog lika iskallt i Norrköping som det verkar göra i Stockholm. Var ute en sväng tidigare ikväll med Joels första pulka, men det var inget skönt alls!!! Jag gör nog som dig syrran, tar på mig vinterjackan och kryper ner i sängen, näevars, jag har ju iallafall värme i elementen. Ha det så gott så länge. Vi hörs. Varma kramar Linda.


2008-01-04 @ 22:24:56

Postat av: Vindruvan

Joels första pulka,det låter jättekul!!!!
Vad tyckte Joel om snön och pulka åkning?

Vi har oxå lyckas bränna på lite värme här hemma, Tobbe måste visserligen kolla pannan hela tiden, men det är så pass att jag vågar mig ut på golvet till och med.

Kramis Vindruvan


2008-01-04 @ 23:03:42

Postat av: Linda

Joel tyckte nog snö var KALLT efter att ha trillat ur pulkan och landat med ansiktet rakt ner i snön, stackarn. Gissa om det blev illvrål. Skulle ta en tur idag också var det tänkt men vädret är inte det skönaste, det blåser småspik, så vi är inne och bara myser, läser böcker och skall även ta fram o bygga med lego. Kram Kram Linda.


2008-01-05 @ 14:22:46


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0