Krångel

God Morgon allihopa image606!!

Igår var jag inte go att tass med när jag satt här framför den jä..la data dumburken....grrrrr.....

image605

När jag nu väl hade bestämt mig för att hitta tillbaka till viktklubben igen........
...........ja vad händer då???
Allt krånglar naturligtvis.....ingenting funkade ju......de måste ha haft sirap
på sin server igår.
Jag blev så himla less!!
Min motivation som var superhög igår morse, dalade och dalade och dalade ner i källaren bara för att saker och ting inte funkade för mig. Känslig kan tyckas att jag är, jaaa kan hända, men jag känner mig själv rätt väl vad beträffar det här med vikten, jag ger gärna upp och igår då när jag skulle ta tag i införandet av mina dagliga uppgifter och det inte funkar, jaaaaa hur tror ni det känns? risken är ju som sagt att jag ger upp, och jag ville verkligen komma på banan igen.
Bara för det att min vilja var större så gav jag dem en extra chans att skärpa till sig och hinna torka
bort sirapen tills idag.
.......och idag funkar det mycket bättre!! TACK :-)
TUR!!

Sitter nu här och försöker föra in vad jag åt igår och min vikt.

image607

Puss på Er alla bloggare och icke bloggare!
Ha en bra dag!!

Kram / Vindruvan






Kommentarer
Postat av: Vindruvan

NEJ NEJ och åter NEJ!!!!
Bra På den lilla tiden som jag gick emellan och gjorde det här inlägget så har det kommit ny sirap på viktklubbens sidor.....jag blir så himla upprörd!!!
Jag behöver ha tillgång till dem och föra in recepten som vi ska äta under veckan, och det tar ju tiiiid. Aaaaaaahhhhh!!!!!

Jag verkar inte vara go att tass med idag heller, ledsen mina vänner, men mitt humör är i svängning.

/ Vindruvan


2008-01-08 @ 10:48:52

Postat av: Marianne

Ojoj! Jag vet vad du menar. Har Du testat att starta om modemet? Tappa inte sugen nu. Täng på vårt mål. Jag behöver din peppning och dina framgångar för att inte ge upp och hänfalla till orgier i mat o godis.

Melker o jag har precis varit ute på vår morgonpromenaden. Melker kryper längre o längre ner under täcket när man säger:nu måste vi gå ut och ögonlocken är så tunga på honom. Förstår honom. Det är trist väder ute. Ett riktigt hundväder som man brukar säga, men Melker vet väl inte att han är hund. Det blir inte direkt några långa promenader och jag gör mig ju ointe besväret att klä på mig coh gå ut själv på en promenad när man ju ändå ska ut 4 gånger om dagen plus ibland ut för ett ärende.
Nu ska jag jobba lite.


2008-01-08 @ 11:18:25

Postat av: Vindruvan

Tack för tipset om modem omstart, men felet ligger inte hos mig, det är viktklubben som har problem och har haft sen i fredags!!!! Borde väl vara löst vid det här laget. Det är riktigt frustrerande när det inte går att göra något på sidan deras.
Var inte orolig, vi ska peppa varandra tills vi nått målet annars blir det ju ytterligare ett misslyckande att lägga till på den där redan långa listan jag har när jag inte har kommit ända fram med min viktnedgång. Den här gången är jag starkare än min lilla jävul jag har på axeln.

Kramis Vindruvan


2008-01-08 @ 11:35:53


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0