Någon som vill dansa med mig?

Nu ska jag snart gå och titta på..........

image718

image717


Dock utan Tobbe för han gillar det INTE.

Brukar du se det oxå???

Jag undrar lite smått var alla håller hus idag?
Inte på min blogg i allafall för här EKAR det av tomhet :-(

Jag vill önska Er en riktigt mysig fredagskväll, hoppas ni har "bullat" upp med något trevligt att äta och dricka till TV soffan nu för snart draaaaaar det igång.

Fredagskramar från Er egen lilla Druva

image719




Kommentarer
Postat av: Marianne

Jamen jag är här. Det vet du väl? Jag skulle gärna dansa loss. Tänk vilken härlig motion. Om du bodde här så skulle jag övertala dig att gå på danskurs med mig, t.ex.linedance.


2008-01-18 @ 20:52:53

Postat av: Vindruvan

Jamen det e´ju klart att jag vet att du är med mig Marianne, för det är du i både vått och torrt och det gör mig jätteglad!!!!

Dansa ja.....
ehhh.....
Jag kan inte ta ett enda danssteg på dansgolvet, men min dröm är att lära mig det en dag, det skulle vara jätte roligt. Problemet är väl bara om hjärnan kan hålla reda på höger och vänster, för det har jag väldiga problem med. Jag tror inte att linedans skulle vara den inriktning jag skulle gå utan snarare att lära sig de vanliga danserna till att börja med, vals osv....kan ledsamt nog inget av detta.

Vi pratade just med Cattis och det kändes skönt eftersom hon ska åka iväg på nästa läger om några timmar. Som hon far och flänger runt i Argentina.

Snart kommer resultatet på Let´s Dance så jag ska gå till TV:n igen.

Bye Bye / Vindruvan


2008-01-18 @ 22:13:52

Postat av: Marianne

Du hörde du man kan dansa mentalt också...sa IdolDanny. Antingen läser han din blogg eller så känner han Ritva. Det testar vi.


2008-01-18 @ 22:31:57

Postat av: Vindruvan

Javisst mental dans, det verkar som en utmärkt idé!


2008-01-18 @ 23:23:31

Postat av: Linda

Lilla jag är också här och läser titt som tätt men är urdålig på att kommentera!!! Idag får vi hålla oss inne, det är stormvarningar utfärdade och det har vi märkt på bara en timme nu. Blåsten har blivit till storm och piskande regn därtill. Det börjar även att knaka i fönstren, otäckt!!! Skönt att det är Lördag så många slipper ta sig till jobbet. Ha en mysig Lördag, det skall vi ha, utan en massa krav. Tack för att du finns Pia. Kram Linda.


2008-01-19 @ 10:12:52

Postat av: Vindruvan

Härligt att se att du är tillbaka och sätter dina fotavtryck här hos mig, Linda!!! Har saknat dig jätte mycket och undrat vart du har varit, men nu vet jag varför och det känns bra.
Tänk på vad jag har sagt, ingen är perfekt!!!
Det är jag som ska tacka att du finns, DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA SYRRA!!!!!!!

Kram kram kram / Vindruvan


2008-01-19 @ 10:37:18


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0