Sending me

God morgon!

Idag är det fredag, om nu nå´n har missat den detaljen, men det är nog inte så troligt va´?.

Tänkte öppna upp bloggen med ett par ord........

image647

Var rädda om varandra!!

Hugs & Kisses

image648




Kommentarer
Postat av: Vindruvan

Först på plan att kommentera min egen blogg, hallååå......galet eller hur?

Härligt med fredag!
Ska du göra något särskilt idag?
Jag ska först ut i solen och promenera nu!!!
Känns inte som jag har sett solen på länge, en riktig bristvara, så det gäller att passa på att ta vara på den.

Ciao / Vindruvan


2008-01-11 @ 10:27:39

Postat av: Caroline

Hejsan!

Här lyser faktiskt oxå solen idag, vilket man inte är särksilt bortskämd med. Kom aldrig ut igår, så jag hoppas jag orkar ta mig ut på en liten promenad idag. Annars ska jag bara vila och läsa en inredningstidning som jag köpte idag. Det är farligt att vara hemma. I måndag satt jag på nätet och blev lite köpsugen, så jag beställde ett överkast och kuddar till vår säng. Jag har letat länge efter ett överkast och nu hittade jag ett, hoppas det blir fint. Vi har varit utan överkast sedan vi flyttade in, så det ska bli kul att äntligen få lite fint i sovrummet.

Ikväll blir det tacos till middag. Tacogalningar som vi är blir det tacos nästan varje fredag. Gustav gillar oxå tacos nu!

Hoppas du får en bra dag!

Kram Caroline


2008-01-11 @ 10:38:35

Postat av: Marianne

Hej på er, både Druvan själv och Caroline. Hoppas att du kryar på dig så att du orkar ut i solen idag Carro. Ja Druvan solen skiner här också idag. Melker och jag kom precis in efter morgonpromenaden. Vi har varit i parken och tränat inkallning samt tränat på att INTE anfalla alla som kommer och går. Passade på när det inte var några lösspringand andra hundar eller barn där idag. Han blir så distraherad då.
Melker var jätteduktig idag och har kommit till mig och suttit fint bredvid när folk passerat. Men det gäller att ligga i och träna varenda dag. Jag vill ju så gärna att han ska kunna gå lös lite utan att springa fram och anfalla allt och alla. Stavgångare är läskiga tycker han. Men jag får träna honom på det också. Han blir ju så glad och som en annan hund när han får gå lös. Speciellt när han träffar andra hundar som han kan lattja lite med. Han har en egenhet när han leker. Han springer i cirkel runt den andra hunden och cirkeln blir mindre o mindre tills dom får närkontakt. Ser ganska roligt ut. Ibland tvärvänder han och springer åt andra hållet. Undra om det är för att han blir yr?
Ha det bra för denna gången Druvan. Ta det lite lugnt idag så du inte kör slut på alla krafter. Få se om jag åker ut till Dalarö imorgon?


2008-01-11 @ 11:16:30

Postat av: Vindruvan

Hoppas verkligen att du kan njuta lite av solstrålarna idag istället, Carro. Promenaden behöver ju inte vara lång, huvudsaken att du kommer ut i friska luften lite, då känner du dig piggare, jag lovar!
Själv är jag lite överpigg (kan man säga så)just nu efter min promenad, det var vår känsla ute (redan?)
och alla glada sinnen vaknade till liv.

Till Marianne, roligt att du försöker träna Melker så att han inte anfaller andra förbi passerande. För det känns säkert stressande för dig när du inte vet riktigt hur Melker reagerar i olika situationer.
Har han alltid gjort så redan som liten valpis.
Förra ägaren borde ju ha tränat honom redan då i så fall. Japp det är lätt att vara efterklok.
Melker kunde inte ha fått ett bättre hem och en bättre matte, du, Marianne är helt enkelt bäst!!!

Nu ska jag äta lite lunch.

Kramisar Vindruvan


2008-01-11 @ 13:43:17

Postat av: Marianne

Ja Melker är en bestämd och kaxig typ. Men han har varit ganska bra förut men jag har varit lite slapphänt med honom. Glömt bort att det är färskvara så träna måste man göra hela tiden. Men han är kaxigare efter kastreringen. Han tror han är kung i parken eller t.o.m över hela Globenområdet. Han vet exakt vilka hundar som hör hemma i området och vilka som bor och därmed har tillträde till huset.
Som valp växte han ju upp mitt i stan. Där gick det ju aldrig att ha honom lös så det var svårt att träna honom då och så var han ju så liten då, som ett marsvin. Då är det svårt att vara sträng och lite hårdhänt. Jag kommer igåg när jag träffade honom då var han så liten så han kunde åka innerficka när han blev trött i benen på promenaderna. Så gullig. Nu, speciellt sedan kastreringen, har han vuxit och blivit stor som ett huuuuus. Barn kommer det säkert att bli svårt att få honom förstå att de ska var ifred. Hör att det är lika med andra småhundar som inte vänjs. Dom tycker väl att barn och cyklar m.m. är opålitliga. Jag får väl låna ett barn och träna honom och låna en brevbärare för det är inte heller roligt.
I vilket fall som helst så funkar han bättre när jag tar loss kopplet på honom och det sägs ju att koppel är ett gissel för hundar. Dom känner sig trängda när dom möter andra hundar. Det funkar ju nästan alltid bra med två hundar som är utan koppel. Det är som fair play emellan dom då. Sedan kan det ju låta om dom när dom ska rangordna sig. Det är faktiskt ganska spännande och fascinerande att studera hundar som inte är kopplade. Melker kan ju vara så glad så han skratta med hela munnen uppdragen till mungiporna.


2008-01-11 @ 14:02:12


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0