Tillbaka igen

Hej allihopa!

Med mitt första inlägg från julledigheten vill jag börja med att tacka för alla gulliga kommentarer som jag fått från Er trots att jag själv inte varit närvarande. TACK det värmer att känna sig saknad.
Saker och ting har även förändras medans jag har varit på jullov.......
Plötsligt är det ett nytt år nu så då vill jag naturligtvis passa på att önska Er alla ett riktigt Gott nytt år!!!
Välkommen 2008!!!!!

image571

Mitt och Tobbes år kunde ju förstås ha kunnat börja bättre, är sängliggande idag, men vi mår betydligt bättre än vad vi gjorde igår och i förrgår, berättar förmodligen mer i nästa inlägg.
Bloggar just nu från sängen och det går inte fort kan jag säga, dels funkar inte hjärnan som den borde och dels finns det inget å, ä och ö på detta tangentbord och då tar det tiiiiid att sitta och redigera i texten.
Det kanske finns någon som kan knepet, vilken kod man kan använda på tangentbordet för att fixa till dessa bokstäver på ett enkelt vis, vore tacksam för den hjälpen, annars blir det inte mycket till bloggtext här inte.

Kul att vara tillbaka i cyber rymden igen.

Kramar till Er Alla

Druvan




Kommentarer
Postat av: Marianne

Välkommen tillbaka Druvan (sörjd o saknad höll jag på att skriva). Tråkigt att resan hem blev som den blev. Men nu är ni i alla fall hemma och kan ta det lugnt och ha det skönt i sängen.
Det var jätteroligt att ha er här och få träffa er. Hoppas nu att ni kryar på er fort. Här har snön äntligen kommit så jag får återigen ett gympapass varje gång jag ska in i bilen. Pust.
Kramis till er båda
Marianne


2008-01-04 @ 16:03:37

Postat av: Vindruvan

TACK!!!
snacka om miss....
Det betyder alltså att vi missade snön med en liten liten hårsmån....illa illa....jag som såg fram emot att komma hem till lite snö, men tji fick jag.
Gympapass är aldrig fel, Marianne, se positivt på det hela, kanske hjälper det mot kilona som vi har bestämt ska bort :-)
Tack så mycket för senast, det var urmysigt att kunna komma hem och träffa er alla.

Kramis Vindruvan


2008-01-04 @ 16:21:58

Postat av: Vindruvan

Glömde fråga:
Är det mycket snö?


2008-01-04 @ 16:26:27

Postat av: Marianne

Mycket snö..? Mja... dom har i alla fall varit tvungen att ploga och sanda och barnen kan åka pulka. Melker skuttar o hoppar i snön. Han älskar det. Men det är riktigt svinkallt. Det blåser så att det svider i kinderna. Inget skönt promenadväder.


2008-01-04 @ 17:23:02


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0