Söndagsdrinken


Ni kanske sitter & undrar över var Druvan´s söndagsdrink
håller hus ?!?!?

Jamen hörrni..........
Inte behöver ni vänta så länge inte.........
Neeeej då, här är den..............







...........mmmmmmm............snablar va´gott det var !!!!
Läskande i sommarvärmen vill jag lova !






Vad gör ni en dag som den här när
solen formligen nästan spränger sina gränser?


Ha dé gött !!!!

Kramisar / Vindruvan





Kommentarer
Postat av: Marianne

Sitter på balkongen och läser en bok!!! Kan du tänka dig på balkongen har jag inte suttit på flera år för oljudet (är ju så känslig för ljud) och läsa har jag väl inte heller kunnat göra på flera år. Yippie! är jag på G. Eller blir det sova resten av sommaren. Fråga nu inte vad det är för bok, för det är en riktig chic litt bok för hängmattan som inte sätter den minsta spår. Men en början är det ju. Jag har ju sjukt mycket olästa böcker. Tror att mamma inspirerat mig. Hon har nämligen ersatt ordförandeskapet i bostadsrättsföreningen med deckarläsning. Mankells samlade verk är det som ligger på hennes nattduksbord nu.


2008-06-01 @ 14:06:49

Postat av: Vindruvan

åååhhhh, det var verkligen riktigt goda nyheter, Marianne!

Vá glad jag blir för din skull :-) !!!!



Kramisar / Druvan


2008-06-01 @ 15:00:44

Postat av: Bir

Den där söndagsdrinken såg JÄTTEGOD ut!

Här är det hur varmt som helst!!! I dag har jag varit ute i trädgården nästan hela dagen. Fixat ute, när det har blivit för varmt har jag gått in o fixat. På fredag ska vi ha 50 årsfest här hemma med 21 gäster varav 5 ska natta över ett par dagar. Det ska bli jättekul, men det måste fixas lite innan. R o S tog bilen till Norsholm för att köpa Östergötlands godaste räkmackor. Det blev vår middag i dag, vattenmelon till efterrätt och kaffe o bountykaka. Håkans "lärarkollega" kommer snart och hämtar honom. I kväll ska dom till Göteborg, där ska dom ha kurser nästa vecka så vi blir ensamna den här veckan oxå. Nu måste jag gå i från det här varma rummet annars smälter jag. Ha en bra kväll.


2008-06-01 @ 18:39:32

Postat av: Marianne

Låter spännande Bir. Och som vanligt ser jag fram emot att du delar med dig av som kommer att bjudas på och kanske ett och annat recept. Inte för att jag lagar just någon mat men jag läser recept och kokböcker som andra läser veckotidningar.


2008-06-01 @ 19:06:14

Postat av: Linda

Jaaa, här har det hänt grejer på bloggen. Denna gång har jag inte varit frånvarande pga. datortrubbel, näe, jag har helt enkelt inte haft tid i denna härliga sommartid, man är ju liksom ute hela tiden i stort sett. Både Lördag & Söndag har vi varit i Folkparken så Joel har fått badat & svalka sig i värmen. Uppskattat??? Jaaa, det kan man ju säga, fick locka upp honom ur vattnet med: Ska vi köpa glass, Joel? Hela Maj-månad har det bara bubblat ur nya ord från Joel, det är så härligt när han kan göra sig förstådd. Från det ena till det andra undrar jag om Bir är ledig på sin födelsedag? Kram på er.


2008-06-01 @ 20:07:28

Postat av: Linda

ÅÅÅÅÅHHHHHH, skrev nyss ett långt inlägg men det bara försvann, näe, datorn slockna inte, det måste va bloggproblem. Fler som har det???


2008-06-01 @ 20:32:19

Postat av: Linda

Näe, det funkar inte, jag ger upp o tar mig en uppfriskande dusch istället!!!!!!


2008-06-01 @ 20:34:05

Postat av: Ritva

Jag har tvättat och målat (lasyr) på långa trappan. Det gick åt 4 liter! Innan målning fick trappan ju tvättas. Jag har inte hunnit så mycket annat men jag känner mig jätte duktig. Förkylning har inte lämnat helt kroppen och då orkar man inte med mer ansträngande aktiviteter.

Kan jag få svar på mailet ifall vi måste åtgärda problemet.


2008-06-01 @ 21:22:15

Postat av: Bir

När är det dags för kommentar 2000?


2008-06-01 @ 22:00:40

Postat av: Vindruvan

Oj oj här har det hänt grejer när man slår igång data-dumburken, Kuuuul!



När bloggen byttes till nya systemet så kan jag inte se hur många kommentarer som har lämnats tyvärr :-(, men det kanske bara ät tillfälligt tills alla bloggar är flyttade, jag vet inte, vi får se om det kommer tillbaka, hoppas det.



Jag förstår att du inte har hunnit så mycket mer än trappan, Ritva, för den innehåller ju inte bara 2 st trappsteg precis, den e´ju lite längre än så.



åh va´kul att Joel bubblar ur sig ord efter ord nuförtiden, det ska bli jättespännande att få uppleva det nästa gång vi ses och då minsann har vi med oss våran ord-bubblande dotter med oss hem.....häääärligt!!!



Förresten innebär erat fantastiska sommarväder som nu råder att det har hunnit bli höst när vi kommer till Sverige????

Hoppas verkligen inte det!



Kramis / Vindruvan








2008-06-02 @ 09:30:08

Postat av: Linda

Vi sparar lite sommarväder till sommaren så vi inte tröttnar, för det kan blir ganska jobbigt i den starka solen, jag söker skugga hela tiden.......


2008-06-02 @ 21:02:49


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0