Look beside you






Vill tacka dig Mari för att du fanns vid min
sida idag, du var och är alltid ett fint stöd för mig.
Kram kram kram kram !!!!!
Love you!!!

Krya på dig vännen, du lät riktigt eländigt förkyld
när jag pratade med dig på telefon idag.
Så förmodligen läser du nog inte det här meddelandet
eftersom du ligger nerbäddad i sjuksängen.


Nu ska jag ut i trädgården och heja på när Tobbe gräver
....hehehe....
Han har ingen lätt uppgift framför sig.


Kram till er alla
från Druvan





Kommentarer
Postat av: Marianne

Är det framsidan som ska friseras nu?



Jag har precis duschat. Såg ut som om någon dekorerat mig med kristyr efter att ha målat taket i köket och hallen. Har ju lärt mig på äntligen hemma eller om det var på Roomservice att man inte använder tråg numer utan doppar rollen direkt i färgburken. Snabbmålat är det i allafall. Om man bara slapp allt förarbete. Nästa vecka är det vardagsrummet. Där är det ju inga prång utan stora rena ytoratt måla. Skönt. Men just nu går det inte att gå där. Måste strukturera upp i högar i helgen. Till soptippen, till stadsmissionen till mitt källarförråd och till det stora förrådet för förvaring inför flytten. Om två veckor är det fotografering av lägenheten som gäller sedan är det en veckas städning och utrensning ur skåp och garderober. Tänk att det har blivit så här, åtminstone här i området att lägenheterna ska se ut som hämatde ur en inredningstidning, personligt men inte privat står det på min checklista. Och så kommer det kanske ingen på visningen ändå som det är just nu.


2008-09-04 @ 20:53:17

Postat av: Bir

Oj, Vilket jobb du har Marianne. Jag är inte avudsjuk. Men när du väl flyttat blir det säkert jättebra och då har du ju blivit av med en massa skräp på köpet.

Jag har varit ledig i dag så det har blivit fika först med en kompis på förmiddagen och sen en i kväll. Nästan som Caroline. Skillnaden är "bara" att mina barn är så stora så dom vill inte vara med mamma och skvallra och fika.

Hoppas du vaknar pigg o glad i morgon Pia!

Till Linda, och alla andra som vill komma hit på torsdag så räknar vi med att det blir lite mat omkring 16:30 och kaffe m.m. efteråt.

P.S. Har du sett Idol? Din idol Tess är med.


2008-09-04 @ 21:12:31

Postat av: Vindruvan

Wooooow!!!!

Tack för era långa kommentarer, det gör mig JÄTTEGLAD att jag får vara med på ett hörn i era liv och få veta lite vad som händer.

Kram på er :-)


2008-09-05 @ 09:20:21


Skriv gärna något !

Vad kallas du för ?
Vill du vara ihågkommen ?

Lämna gärna din E-postadress ! (Jag håller den hemlig)


Har du en Blogg ?


Här kan du skriva vad du tycker och tänker !

Trackback
RSS 2.0